Stories

 • Verantwoord hout stoken, hoe doe je dat?

  In dit artikel geven we je een paar handige tips en aanwijzingen om verantwoord hout te stoken. Zolang je weet wat je doet, kun je een houtkachel namelijk op een goede en verantwoorde manier gebruiken. De manier van ontbranden, is naast de keuze van het hout...
 • Piet Oudolf Collection selecteert woeste grassen voor onze plantenbakken

  De vergankelijkheid van verlaten industriële plekken is de inspiratiebron geweest voor het ontwerp van onze industriële plantenbakken collectie. De corten stalen objecten gaan een relatie aan met terugkerende natuur.
 • Bijzondere bomen voor onze boombakken

  De grootste objecten van onze collectie, de boombakken, lenen zich goed voor het huisvesten van flinke bomen. Om te laten zien hoe de imposante corten stalen boombakken tot leven komen kwamen we in contact met Boomkwekerij Ebben.
 • Dutch Design Week 2019

  Als productlabel kun je niet ontbreken op hét evenement van het jaar, de Dutch Design Week in Eindhoven. Voor het tweede jaar oprij waren onze producten te bewonderen op het terrein van Piet Hein Eek. Dit jaar in een binnenruimte direct aan de de straatzijde van het iconische...

Volg ons verhaal

Regelmatig publiceren we Stories over het laatste nieuws en ontwikkelingen. Kom hier ook meer te weten over onze producten.