Plantenbakken voor binnen aangeplant door Plantaardig

De Plantenbakken voor binnen collectie is onlangs uitgebreid met een nieuwe kleur. Naast de bestaande gele en witte plantenbakken, zijn alle modellen voor binnen gebruik nu ook vast verkrijgbaar in een mooie licht grijze kleur. Voor ons de aanleiding om de samenwerking op te zoeken met een vakkundige in kamerplanten. We kunnen immers niet overal verstand van hebben. Onze gedachten gingen al snel uit naar een échte kenner op het gebied van kamerplanten, Femke Vos de Wael van stadstuinwinkel Plantaardig in Middelburg. 

We maakte voor het eerst kennis met Femke toen ze tijdens de Dutch Design Week onze presentatie in het pand van Piet Hein Eek binnen liep. Er waren niet veel woorden voor nodig om te begrijpen dat we elkaar vaker zouden gaan ontmoeten. Femke is naast specialiste in kamerplanten, bovenal een fijn mens met een mooie levensvisie. Een vakvrouw waar we voor onze Plantenbakken de samenwerking mee opzochten.

Afgelopen november was het dan eindelijk zover, we gingen met een bus vol plantenbakken richting Middelburg. De mooie planten en bodem vullers werden door Femke vooraf al geselecteerd, om zo de industriële plantenbakken tot leven te wekken. Het is fantastisch om te zien hoe onze producten tot z’n recht komen, zodra ze gebruikt worden waarvoor we ze hebben ontworpen en gemaakt.

Plantenbakken voor binnen aangeplant door Plantaardig | DE KLEIN & VAN HOFF

 

Femke heeft de volgende planten per plantenbak gebruikt.

Plantenbak Laag - Alocasia Black Velvet, Asparagus, Plectranthus, Rhipsalis & Fittonia.

Plantenbak Midden - Dieffenbachia Crocodile.

Plantenbak Hoog - Ficus Lyrata.

Plantenbakken voor binnen aangeplant door Plantaardig

 

Meer over plantaardig Middelburg;
Midden in het centrum van Middelburg, achter de grote markt verkopen wij planten; kamerplanten, buitenplanten, kuipplanten, groene planten, bloeiende planten, babyplanten (stekken), hangplanten. Daarnaast hebben we aardewerk; roodsteen, grijs, antiek en glazuur (wisselend) terracotta.

We richten kantoren, huizen, scholen plantaardig in, geven onderhoud, water of planten-adviezen op locatie.

We ruilen en verhuren planten, runnen een plantenHOTEL en zijn ook plantenASIEL. De winkel heeft gemiddeld tussen de 1500-2000 kamerplanten staan en een stoep vol met buitenplanten. www.plantaardigmiddelburg.nl

Plantenbakken voor binnen aangeplant door Plantaardig | DE KLEIN & VAN HOFF