Dutch Design Week 2019

Als productlabel kun je niet ontbreken op hét evenement van het jaar, de Dutch Design Week in Eindhoven. Voor het tweede jaar oprij waren onze producten te bewonderen op het terrein van Piet Hein Eek. Dit jaar in een binnenruimte direct aan de straatzijde van het iconische fabriekspand. De benedenverdieping van de Scheublin & Lindeman studio bouwde we om tot een tijdelijke deklein&vanhoff presentatieruimte.

Nieuwe en bestaande objecten
De gehele deklein&vanhoff collectie was voor het eerst bij elkaar te zien op een externe locatie. Opnieuw uitgebrachte producten zoals het gele dressoir, de workcollection en de betonkachel, kwamen samen met nieuwe producten. Zo kreeg de nieuw ontworpen houttas een fijne plek naast de betonkachel, en brachten we naast de geroeste plantenbakken een serie kleurrijke plantenbakken uit. 

Een echte blikvanger voor het publiek was onze grote stalen boombak, met de meerstammige vliegden. Een hele operatie om het gevaarte in de ruimte te krijgen, maar met een gaaf resultaat. 

Het negen dagen tellende evenement trekt veel bezoek uit binnen- en buitenland. Voor ons de perfecte gelegenheid om onze relaties te spreken, en nieuw publiek voor onze collectie te ontmoeten. Vol goede energie keerden wij weer terug om te doen waar we het beste in zijn; ontwerpen en maken. 

Fotografie :  Rene van der Hulst