Bij deklein&vanhoff (dk&vh) worden ontwerpen van VanHoffOntwerpen ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. Naast deze activiteiten functioneert dk&vh ook als project- en maakbedrijf voor unieke eenmalige opdrachten. 


dk&vh is niet in een hokje te plaatsen; door onze brede interesse in mens en natuur én het bewerken van diverse materialen begeven we ons op verschillende terreinen en komen daardoor tot uiteenlopende ontwerpen. Daar ligt onze kracht. Vervolgens beheersen we het gehele productieproces. Maar de belangrijkste eigenschap is onze nieuwsgierigheid van nature, waardoor elke nieuwe uitdaging of probleem wordt gezien als een nieuwe uitdaging voor het vergaren van kennis en inzicht.

Bezoekadres: Industriepark De Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem
Postadres, Werkplaats en Magazijn: Hollendewagenweg 6, 3985 SG Werkhoven
Contact: info@dekleinenvanhoff.nl
Voorwaarden: Algemene voorwaarden

 


 

Dick van Hoff

“Het is verrassend dat oplossingen vaak dichterbij liggen dan je denkt. Timon de Klein en ik werkten al vaker samen bij de opzet van projecten, die te groot waren voor mij alleen. Het was altijd prettig te constateren, dat als ik iets nodig had, Timon het al aanboodt. Dat kwam ik maar weinig tegen, meedenken in het werk. Je moet het alleen wel zien, dat die korte samenwerkingen ook meer kunnen betekenen en in ieders belang kan zijn.”
 

Meer weten over VanHoffOntwerpen?
Bezoek www.vanhoffontwerpen.nl

Timon de Klein

“Als ontwerper én maker overzie ik de hele keten van een idee tot het eindproduct. Je begrijpt wat de één wil hebben, maar waar de ander tegenaan loopt. Dat creëert de brug van ontwerp naar een gebruiksklaar product. Als uiteindelijk de hele keten vloeiend loopt, iedereen met plezier en genoegen werkt aan onze producten en onderdelen, geeft dat veel voldoening en is dat terug te zien in het eindresultaat.”

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2021 deklein & vanhoff | sitemap | rss