Werkwarenhuis Logo

Restaurant van Aken vraagt in hoofdletters om mobiliteit.

Van besloten feestjes tot festivals, het gebeurt er allemaal. De mobile houtoven laat zich eenvoudig verplaatsen om zo van dienst te zijn bij verschillende locaties op het terrein. Met veel plezier hebben we dit object vervaardigd en gebouwd op de locatie zelf. Waarbij het toch altijd weer spannend is of alles wel past, zoals het bedacht is. Dit keer was het in één keer raak.

Restaurant van Aken is gevestigd op het terrein van het werkwarenhuis in ’s-Hertogenbosch en is sinds 2014 bezig om de culturele hotspot op terrein Tramkade voor ’s-Hertogenbosch vorm te geven.

 

Kwaliteit van leven, nieuwe manieren van ontmoeten en maken, worden steeds belangrijker. Menselijke waarden worden herontdekt, beleefd en gedeeld. Tijd en aandacht, verbeelding en bezieling, in een tijd waar mensen op zoek zijn naar verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Waar mensen die niet zo makkelijk meedoen, vanzelf aansluiting vinden. Kunst en cultuur spelen in op de behoefte van mensen aan betekenisgeving, binding en community. Die maatschappelijke waarde is urgenter dan ooit.

www.werkwarenhuis.nl
www.sociallabel.nl

 

 

Wat kan De Klein & Van Hoff voor u betekenen?

 

© 2018 - 2021 deklein & vanhoff | sitemap | rss